Ju lutemi zgjidhni gjuhën tuaj:

Misioni jonë

Prej vitit 2001, administratori jonë Isak Neziri ka përvetësuar kompetencë profesionale në biznesin e pastrimit në fillim si përgjegjës për punonjësit, më pas si drejtues objekti (Kujdesi për klientin) dhe më pas si administrator në një ndërmarrje të njohur pastrimi në Mynih.
Në prill 2008 ai themeloi kompaninë "efa Gebäudereinigung e. K." e cila arriti të stabilizohet me sukses në treg. Në janar 2009 u krye një zgjerim i kompanisë, që u realizua me transformimin në "efa Dienstleistung GmbH".


Koncepti i ndërmarrjes tonë.

•    Një skuadër me përvojë dhe dinamike e përbërë nga specialistë të angazhuar
•    Kënaqësia e klientëve si qëllimi madhor i mentalitetit të theksuar për ofrimin e shërbimeve
•    Një ndërmarrje me pretendimin që të rritet përmes cilësisë dhe gatishmërisë për të ofruar shërbime
•    Kulturë komunikimi, që e kupton teknologjinë moderne si lehtësim, por jo si zëvendësim i bisedës personale
•    Ndjenja e përgjegjësisë me sensibilitet për mbrojtjen e mjedisit, komunikimin social me njëri tjetrin dhe trajtim efikas të kohës dhe resurseve
•    Angazhim në të gjitha nivelet e sipërmarrjes, që nxit veprimet largpamëse dhe të kujdesshme
•    Strukturë organizative
•    Menaxhim me detyra
•    Menaxhim cilësie dhe mbrojtje mjedisi
•    Pajisjet më të mira
•    Qëndrueshmëri

Ⓒ efa Dienstleistung All Rights Reserved.

efa Dienstleistung GmbH
Lotte-Branz-Str. 8
80939 München
Deutschland

Telefon: +49 (0) 89 60 03 40 27
Fax:+49 (0) 89 60 03 40 28