Ju lutemi zgjidhni gjuhën tuaj:

Çmimi Phönix

efa Dienstleistung GmbH ju akordua PhönixPreis i Mynihut PhönixPreis i Mynihut, i cili jepet prej vitit 2010, vlerëson shërbimet e jashtëzakonshme ekonomike si dhe angazhimin shoqëror dhe social të emigranteve dhe emigrantëve. Çmimi ekonomik shpallet çdo vit nga Drejtoria për Punën dhe Ekonominë dhe akordohet bashkë me Bordin Këshillues të të Huajve të Mynihut. Një juri ekspertësh vendos në varësi të kritereve të vlerësimit „Zhvillimi pozitiv i ndërmarrjes“, „Krijimi i vendeve të punës dhe trajnimit“ si dhe „Angazhimi ndërkulturor“, se kush e merr këtë çmim. Ne jemi krenar që jemi mbajtës të PhönixPreises 2018.

Ⓒ efa Dienstleistung All Rights Reserved.

efa Dienstleistung GmbH
Lotte-Branz-Str. 8
80939 München
Deutschland

Telefon: +49 (0) 89 60 03 40 27
Fax:+49 (0) 89 60 03 40 28