Ju lutemi zgjidhni gjuhën tuaj:

Shërbimi

NJË SHËRBIM QË NUK PËRJASHTON ASGJË

Ne përqendrohemi te menaxhimi infrastrukturor i godinave dhe ofrojmë atje një gamë shërbimesh të shpejtë dhe pa asnjë mungesë. Përveç kësaj ne disponojmë një Service Team që angazhohet shpejt dhe me fleksibilitet për detyra speciale.


Një koncept, që ju shoqëron nga këshillimi i parë profesional, që siguron një themel të qëndrueshëm, sidomos duke pasur parasysh edhe kënaqësinë e klientëve. Përmes standardit tonë vazhdimisht të lartë të performancës dhe besueshmërisë tonë në ekzekutimin e të gjitha shërbimeve, ne synojmë një partneritet me klientët tanë.

 

I ORENTUAR TE SHËRBIMET FLEKSIBËL DHE SHPEJT

Për ta përmirësuar edhe më shumë shërbimin tonë, ne kemi aplikuar një shërbim 24 në mënyrë që të jemi aktiv edhe në rast emergjence.

Ⓒ efa Dienstleistung All Rights Reserved.

efa Dienstleistung GmbH
Lotte-Branz-Str. 8
80939 München
Deutschland

Telefon: +49 (0) 89 60 03 40 27
Fax:+49 (0) 89 60 03 40 28