Ju lutemi zgjidhni gjuhën tuaj:

Furnitorët

Parku i makinerive dhe pajisjet e punës Punonjësit shumë të motivuar të efa Dienstleistung GmbH kujdesen me angazhimin e tyre për kënaqësinë e klientëve tanë. Për këtë arsye ne i pajisim ato shumë mirë. Dhe i japim rëndësi veglave me performancë të lartë, që mirëmbahen vazhdimisht dhe ruhen në standardin aktual të teknologjisë dhe kërkimit. efa Dienstleistung përdor ndër të tjera produkte dhe pajisje të prodhuesve të mëposhtëm: 

Ⓒ efa Dienstleistung All Rights Reserved.

efa Dienstleistung GmbH
Lotte-Branz-Str. 8
80939 München
Deutschland

Telefon: +49 (0) 89 60 03 40 27
Fax:+49 (0) 89 60 03 40 28