Ju lutemi zgjidhni gjuhën tuaj:

Shërbimet

KËTO SHËRBIME I OFROJMË NE KLIENTËVE TANË

Në këtë faqe ju gjeni një pasqyrë të shërbimeve tona. Përmes shërbimit tonë të shpejtë dhe kompetent, ne arrijmë një kënaqësi të lartë të klientëve dhe jemi në gjendje, që të reagojmë individualisht kundrejt dëshirave të tyre.

 

PASTRIME AMBIENTESH PUNE DHE BANIMI

• Godina zyrash dhe administrate
• Banka 
• Godina industriale dhe prodhimi
• Tregtia me pakicë dhe qendra komerciale
• Spitale dhe rezidenca për të moshuar
• Restorante
• Komplekse fintes-i, sportive
• Pishina

PASTRIME FASADASH

• Fasada guri, metalike dhe xhami
• Konservim i fasadave metalike dhe prej guri
• Kontroll ngjeshje i shtresave anodike mbi fasadat e aluminit

 

PASTRIME XHAMASH DHE KORNIZASH

Të gjitha llojet e xhamit

• Privat dhe biznes
• Kopshte dimërore
• Çati të mbuluara me xham

 

PASTRIME PAS PËRFUNDIMIT TË NDËRTIMIT

• Pastrim sipërfaqësore pas përfundimit të ndërtimit
• Pastrimi i ndërmjetëm pas përfundimit të ndërtimit
• Pastrim i imët pas përfundimit të ndërtimit

PASTRIME TAPETESH DHE MOBILIESH TË VESHURA

• Pastrim me larje dhe në të thatë
• Ekstraktim me spërkatje i tapetave
• Larje me shampo e tapetave

 

SHËRBIME SPECIALE

• Pastrim bazë dhe shtresëzim
• Impregnim i dyshemeve të forta
• Pastrim i pajisjeve elektrike
• Pastrim i garazheve nën tokë
• Pastrim kuzhinash
• Pastrim ndriçuesish
• Pastrim perdesh

 

SHËRBIME PASTRIMI RRUGËSH NË DIMËR

• Pastrim i rrugëve të kalimit, oborreve, hyrjeve të banesave, niveleve të parkimit
• Heqje dëbore dhe akulli për klientë privat dhe biznesi
• Vënie në dispozicion e kripës për hedhjen në rrugë
• Hedhja e skorjeve dhe e kripës
• Heqja e kripës

 

Transferime / Heqje mbeturinash

• Transferime private, zyrash, kompanish
• Montime mobiliesh & montime, shpejt dhe efikas
• Heqje & hedhje mbeturinash

 

Ⓒ efa Dienstleistung All Rights Reserved.

efa Dienstleistung GmbH
Lotte-Branz-Str. 8
80939 München
Deutschland

Telefon: +49 (0) 89 60 03 40 27
Fax:+49 (0) 89 60 03 40 28