Ju lutemi zgjidhni gjuhën tuaj:

Punë & Aplikime

NE KËRKOJMË PËR 

SHËRBIME NDËRTESASH

• Pastrues ndërtesash (m/f/a) me përvojë profesionale
• Pastrues xhamash (m/f/a) me përvojë profesionale
• Personel pastrimi (m/f/a)  me kohë të plotë dhe të pjesshme me përvojë punë

 

MENAXHIM GODINASH

• Administrator/e godine (m/f/a)

Ⓒ efa Dienstleistung All Rights Reserved.

efa Dienstleistung GmbH
Lotte-Branz-Str. 8
80939 München
Deutschland

Telefon: +49 (0) 89 60 03 40 27
Fax:+49 (0) 89 60 03 40 28