Ju lutemi zgjidhni gjuhën tuaj:

Transferime & heqje mbeturinash

Transferimet janë të lidhura me shumë punë, dhe kjo gjë duhet të ndodhë shumë kohë më parë se të vijë transportuesi i mobilieve. Kutitë e transferimit duhet të sigurohen dhe pjatat, gotat, librat, rrobat dhe të gjitha sendet e vogla duhet të paketohen të sistemuara dhe të sigurta. Kjo gjë merr shumë kohë dhe forcë.

Merrni ndihmë nga dikush i cili di ta bëjë një gjë të tillë – pasi planifikimi i mirë dhe në kohën e duhur është gjysma e punës. Në mënyrë që ta mbani mendjen të lirë për gjërat e rëndësishme, na lini neve që ta bëjmë punën e transferimit, to çmontojmë dhe ngarkojmë mobiliet tuaja dhe ta paketojmë ngarkesën me vlerë në mënyrë të sigurt për transportin. Ne i dërgojmë sendet e mëdha dhe të vogla me shpejtësi dhe pa probleme në shtëpinë e re!

Në mënyrë që transferimet tuaja të kryhen pa probleme dhe avari, ne ju këshillojmë me kënaqësi që më parë mbi masat dhe hapat e nevojshëm dhe ju bëjmë juve një ofertë çmimi të ndershme, jo të detyrueshme.  

Pra jini të qetë dhe mos u shqetësoni, pasi pasioni, profesionalizmi, maturia dhe largpamësia janë marka jonë tregtare dhe janë pjesë e shërbimit tonë komod.

Kontrolli vizual, grumbullimi dhe më pas hedhja, është shumë për t’u bërë. Nuk ka rëndësi nëse jeni persona privatë, ndërmarrje të vogla ose të mesme ose edhe ndërmarrje të mëdha, në këtë rast të gjithë kanë nevojë për mbështetjen nga ndërmarrje të specializuara.

Nuk ka rëndësi nëse ju dilni nga banesa ose ndërmarrja ose në kuadrin e një transferimi – ne ju mbështesim më kënaqësi për heqjen e mbeturinave në përputhje me rregullat.

Skuadra jonë punon me efektivitet, e orientuar te klienti dhe në mënyrë ekonomike me know-how teknik modern dhe me shumë entuziazëm për rregullin, pastërtinë. Objekti juaj ju lihet juve natyrisht i pastër.

Ju keni nevojë për ndihmën tonë? Atëherë thjeshtë na kontaktoni neve! Ne mund të biem me kënaqësi dakord për një datë ku mund të kryejmë një vizitë dhe të përpilojmë më pas një ofertë për ju. Natyrisht falas!

Ⓒ efa Dienstleistung All Rights Reserved.

efa Dienstleistung GmbH
Lotte-Branz-Str. 8
80939 München
Deutschland

Telefon: +49 (0) 89 60 03 40 27
Fax:+49 (0) 89 60 03 40 28