Ju lutemi zgjidhni gjuhën tuaj:

PASTRIME SPECIALE

Me pastrime speciale kuptohen punimet e pastrimit, të cilat shkojnë përtej kornizës së pastrimeve të ambienteve të punës dhe banimit dhe punimeve të ndërmjetme.

Ndër të tjera ne kryejmë edhe punimet e mëposhtme të pastrimeve speciale:

•    Pastrim i garazheve nën tokë
•    Pastrim me presion të lartë
•    Heqja e vizatimeve grafiti
•    Pastrim i tavaneve
•    Pastrim i ambienteve të jashtme

Na kontaktoni! Ne ju përpilojmë juve me kënaqësi një ofertë jo të detyrueshme.

Ⓒ efa Dienstleistung All Rights Reserved.

efa Dienstleistung GmbH
Lotte-Branz-Str. 8
80939 München
Deutschland

Telefon: +49 (0) 89 60 03 40 27
Fax:+49 (0) 89 60 03 40 28