Ju lutemi zgjidhni gjuhën tuaj:

Pastrime bazë

Pastrime bazë
Me një pastrim bazë periodik ju ruani atraktivitetin dhe vlerën e dyshemesë tuaj. Si specialistë, ne në varësi të përbërjes së materialit dhe zonës së pastrimit mund të zgjedhim metodat më të mira.

Heqja e plotë e shtresave të vjetra të papastërtive dhe të kujdesit dhe lyerja (vendosja e një shtrese polimer dispersioni, lyerja me substanca kujdesi që përmbajnë dyllë, etj.) ndryshojnë shumë nga dyshemeja në dysheme.

Flisni me ne!

Dyshemetë me pllaka
detergjente special (p.sh. Produkte për kujdesin kundrejt gurëve Finalit) për Cotto, tulla, gurë porcelani, pllaka të lustruara.

Dyshemetë prej druri
Ne jemi specialistë për kujdesin dhe përpunimin e dyshemeve prej druri. Përvoja jonë ju siguron juve një aplikim të kujdesshëm dhe në përputhje me rregullat
bazuar në informacionet e prodhuesit. Edhe për dyshemetë që mbrohen si monument kulture.

Dyshemetë e forta
Detergjente speciale (p.sh. Pastrues universal Basic Line nga Harema) për
linoleum, kauçuk, gomë, marmoleum ose edhe PVC.

Dyshemetë prej guri
Pastrim dhe impregnim në përputhje me standardet më moderne për mbrojtje optimale kundër ndikimeve të motit dhe papastërtive.

Ⓒ efa Dienstleistung All Rights Reserved.

efa Dienstleistung GmbH
Lotte-Branz-Str. 8
80939 München
Deutschland

Telefon: +49 (0) 89 60 03 40 27
Fax:+49 (0) 89 60 03 40 28