Ju lutemi zgjidhni gjuhën tuaj:

PASTRIME PAS PËRFUNDIMIT TË NDËRTIMIT

Kantiere ndërtimi

Edhe pak orë deri te dorëzimi te pronari i godinës – dhe ka ende aq shumë për të bërë... Kjo është ora e pastruesve profesionistë të godinave dhe i specialistëve të pastrimit pas përfundimit të ndërtimit të efa.

Me përvojën, përdorimin e duhur dhe teknologjinë e duhur në vendin e duhur, ne sjellim në kohën më të shkurtër rezultatin e dëshiruar.  Ndërtimi i pastruar me mënyra që ruajnë materialet, me dysheme dhe dru, dritare dhe pllaka të sistemuara mirë. Pastruesi i godinës merr përsipër me vulën e tij të garancisë si specialist garancinë që të mos ketë një minimizim të vlerës që para përdorimit për herë të parë të një godine të re. Nuk ka rëndësi nëse është një banesë private, godinë zyrash ose stacion tramvaji, aeroport apo spital.

Llojet

•    Pastrim sipërfaqësore pas përfundimit të ndërtimit (ende gjatë ndërtimit)
•    Pastrim i imët pas përfundimit të ndërtimit/Pastrimi përfundimtar pas ndërtimit (pas ndërtimit)


Godina

Të gjitha kantieret në zonën e banimit dhe atë tregtar

Ⓒ efa Dienstleistung All Rights Reserved.

efa Dienstleistung GmbH
Lotte-Branz-Str. 8
80939 München
Deutschland

Telefon: +49 (0) 89 60 03 40 27
Fax:+49 (0) 89 60 03 40 28