Ju lutemi zgjidhni gjuhën tuaj:

Tapeta & mobilie të veshura

Personeli jonë i specializuar pastron dhe kujdeset për tapetat dhe mobiliet tuaja të veshura direkt te ju në vend dhe me pajisjet më moderne.
Metodat tona të veçanta të shamponimit dhe spërkatjes eliminojnë edhe ndotjet më të forta.
Dhe ajo që është më e bukur për syrin: ne i kthejmë ngjyrave përsëri forcën e tyre të ndriçimit. Mbi tapet mbeten vetëm çmimet tona.

Llojet
Tapete, qilima, mobilie të veshura

Procesi i pastrimit
Procesi Garnpad
Shamponimi & Nxjerrja

Ⓒ efa Dienstleistung All Rights Reserved.

efa Dienstleistung GmbH
Lotte-Branz-Str. 8
80939 München
Deutschland

Telefon: +49 (0) 89 60 03 40 27
Fax:+49 (0) 89 60 03 40 28