Ju lutemi zgjidhni gjuhën tuaj:

Pastrime fasadash

Fasadat

Fasada është një nga pjesët përbërëse të godinës që konsumohet më shumë. Kushtet e përgjithshme të motit ashtu si edhe ndryshimet e mëdha të temperaturës ndërmjet ditës dhe natës, verës dhe dimrit, e ngarkojnë atë shumë përgjatë viteve.

Prandaj efa Dienstleistung nuk i liron sipërfaqet tuaja të jashtme vetëm nga papastërtitë dhe velloja me ngjyrë gri. Ne kujdesemi që fasada juaj në varësi të përbërjes të marrë impregnimin më të mirë të mundshëm. Përmes kontrollit tonë intensiv vizual ju do të merrni gjithashtu informacione të dobishme mbi gjendjen e përgjithshme të sipërfaqeve tuaja të jashtme të godinës.

Llojet

Të gjitha llojet e sipërfaqeve të fasadave: nga llamarinat e anodizuara deri te fasadat prej guri, alumini dhe edhe xhami.

Pastrimi

Pastrim i plotë i sipërfaqeve të fasadave duke përfshirë kornizat, balli i poshtëm i arkitraut, sistemet e perdeve.

Impregnimi

Konservimi kundrejt motit dhe mbrojtja përmes trajtimit në përputhje me rregullat dhe në mbrojtje të mjedisit i sipërfaqeve.

Ⓒ efa Dienstleistung All Rights Reserved.

efa Dienstleistung GmbH
Lotte-Branz-Str. 8
80939 München
Deutschland

Telefon: +49 (0) 89 60 03 40 27
Fax:+49 (0) 89 60 03 40 28