Ju lutemi zgjidhni gjuhën tuaj:

Angazhim

E themeluar në vitin 2009,
efa Dienstleistung punëson sot
mbi 200 punonjës në filialet e Bavarisë (Mynih), Baden-Württemberg (Shtutgart dhe Biberach). 

Zell

Të jemi aty në çdo moment për klientin tonë është pretendimi ynë. Pa asnjë justifikim.

Reputacion

Ne jemi një sipërmarrje e regjistruar te pastruesit e ndërtesave-Innung Südbayern. Prej vitit 2016 ne kemi aplikuar sistemin e menaxhimit të cilësisë dhe mjedisit sipas ISO 9001:2015 dhe ISO 14001:2015, që është certifikuar nga TÜV SÜD.

Certifikime dhe anëtarësi

Ⓒ efa Dienstleistung All Rights Reserved.

efa Dienstleistung GmbH
Lotte-Branz-Str. 8
80939 München
Deutschland

Telefon: +49 (0) 89 60 03 40 27
Fax:+49 (0) 89 60 03 40 28